domingo, 8 de marzo de 2009


Aquesta setmana ha estat molt interessant. Hem conegut i treballat amb el programa “Audacity” que, serveix per crear, modificar i superposar sons.

El primer dia, vam gravar una oració de més de 12 paraules entre tres persones. Aquesta oració la vam dividir entre tres per gravar-la i després poder-la ajuntar-les totes.

Per aconseguir aquest muntatge primer vam clicar sobre “Projecte” i “importar àudio” i aquí vam escollir quins fitxers volem reproduir.

Una vegada tenies el arxiu al programa podies tallar les parts on no s’escoltava res amb unes tisores de la barra d’eines.

Per ordenar les frases, a la part dreta de la barra d’eines hi ha un fletxa de dos sentits o semblant que ens ajuda a traslladar els sons a on ens interessi.
Quan vam acabar de ajuntar la frase i deixar-la ordenada vam importar-lo a wav i ho vam pujar al blink.

Durant aquesta setmana també vam aprendre a posar la frase que vam gravar dins d’una melodia o cançó.
Per fer això vam entrar en “Projecte” i vam “importar àudio”, que eren la frase que vam gravar i la cançó que vam escollir.

Un cop teníem els dos sons, havíem de moure l’àudio de la frase que vam gravar, amb la fletxa de doble sentit de la dreta de la barra d’eines,a la part de la cançó que volíem que anés enganxada.

Quan ja la teníem col·locada, agafàvem l’eina de desenvolupament, que és emblant a un rellotge d’arena que està situada a la part dreta de la barra d’eines. Aquesta serveix per anar baixant el volum de la musica mentrestant sona la frase. Havíem de clicar en varis punts i fer que la musica anés a poc a poc baixant i pujant de volum.

Finalment, em guardat la gravació i la hem pujat al blink. Després hem estat provant les eines del programa amb la melodia i la frase gravada.
Fins aviat!

No hay comentarios:

Publicar un comentario